avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract drepturi de autor-Insarcinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract drepturi de autor-Insarcinata

Buna ziua, Am un contract pe drepturi de autor pe perioada nedeterminata si doresc sa raman insarcinata. Pe perioada sarcinii si a concediului de crestere copil, angajatorul poate sa ma concedieze? In contract se mentioneaza ca angajatorul poate renunta la serviciile mele si am un preaviz de 30 de zile. In cazul contractului pe drepturi de autor, se suspenda dreptul angajatorului de a ma concedia/rezilia contractul? Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: trinity2012 , utilizator 15:26, 28 August 2019
Contractul pe drepturi de autor nu este supus legislatiei muncii, astfel incat sa vorbim despre concediere ... acesta va inceta in conditiile mentionate in contract.
Am inteles, va multumesc frumos pentru lamurire. O saptamana frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical pe perioada preavizului hecuba hecuba Buna ziua, am urmatoarea situatie: in data de 29 aprilie am primit decizia de desfiintare a postului si concediere cu art 65. Sunt in preaviz 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil franschhoek franschhoek Buna seara, sunt angajat al unei companii private de doi ani si jumatate.Sotia este insarcinata si trebuie sa nasca pe la jumatatea lui septembrie.Acum o ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic 2ani Veronicas Veronicas Buna ziua, Imi puteti spune daca dupa efectuarea concediul de crestere copil pe 2 ani am dreptul de la intra direct in somaj? Administratorul firmei imi spune ... (vezi toată discuția)