avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt sau nu asigurat CAS ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt sau nu asigurat CAS ?

Daca sunt angajat pe o perioada determinata de o luna pot beneficia de concediu medical? Am suferit o entorsa si mi s-a recomandat 7 zile de repaus. Mentionez ca inainte de aceasta angajare nu eram asigurat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 28 August 2019
Nu beneficiati de concediu medical, daca nu indepliniti conditia stagiului : 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Catalinnita526 Catalinnita526 Am suferit o entorsa si medicul de la urgenta mi-a dat 7 zile de repaus. Pot beneficia de concediu medical? Mentionez ca sunt angajat de o luna si nu am cele ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de proba brudi brudi Am avut un mic accident din care m-am ales cu un hematom la genunchiul drept. Doctorul mi-a recomandat repaus de 14 zile calendaristice, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de plata pentru concediul medical de sarcina si lauzie? borceacrina borceacrina Cum se calculeaza un concediu medical pentru sarcina si lauzie atunci cand angajata are doar 2 luni de angajare. A fost angajata cu data data de 01.06.2020 ... (vezi toată discuția)