avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa oammr
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa oammr

Buna ziua! As dori sa stiu si eu de ce taxa pentru vizarea certif de LP se calculeaza din brut?Diferenta dintre brut si net e foarte mare din cauza impozitelor. Noi platit foarte mult in comparatie cu ceea ce primim net.Si pana cand si de ce vom continua sa platim aceste taxe "fantoma" ? Nu are nici o logica, nici un scop. Sper din suflet sa se initieze niste miscari ale asistentilor pentru eliminarea acestor abuzuri. OAMMR este o institutie fara ABSOLUT nici o explicataie. Doar incaseaza din banii nostril munciti si ATAT!!! Bani pentru taxa, bani pentru credite, bani pentru asigurare! Si ce rol are OAMMR!?
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:54, 28 August 2019
OAMMR este o organizatie profesionala (un fel de sindicat) care este inregistrata legal si are, conform legii, un statut, o conducere, etc.

Presupun ca dvs. ati aderat la aceasta organizatie benevol, printr-o cerere. Ca urmare, trebuie sa platiti aceasta cotizatie. Daca vi se pare mare, o puteti negocia sau contesta cu conducerea.

Suma pe care o platiti nu e o taxa, chiar daca o numiti asa, ci o cotizatie, asa cum am spus mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz angajator de a mai retine cotizatia de sindicat rosu gheorghe rosu gheorghe Continuandu-si \"bunele\" intentii cu sindicatul nostru din unitate, angajatorul vazand ca si dupa masurile aspre luate impotriva liderului acesta nu a ... (vezi toată discuția)
contributia nemembrilor de sindicat amisilisteanu amisilisteanu Ce lege reglementeaza contributia nemembrilor de sindicat? (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt medic angajat la spitalui municipal hunedoara, ... Karin23 Karin23 Buna ziua, sunt medic angajat la spitalui municipal Hunedoara, nu sunt membru de sindicat Sanitas dar mi se retine o taxa de nemembru (150lei), mai mare decat ... (vezi toată discuția)