Buna ziua! As dori sa stiu si eu de ce taxa pentru vizarea certif de LP se calculeaza din brut?Diferenta dintre brut si net e foarte mare din cauza impozitelor. Noi platit foarte mult in comparatie cu ceea ce primim net.Si pana cand si de ce vom continua sa platim aceste taxe "fantoma" ? Nu are nici o logica, nici un scop. Sper din suflet sa se initieze niste miscari ale asistentilor pentru eliminarea acestor abuzuri. OAMMR este o institutie fara ABSOLUT nici o explicataie. Doar incaseaza din banii nostril munciti si ATAT!!! Bani pentru taxa, bani pentru credite, bani pentru asigurare! Si ce rol are OAMMR!?
OAMMR este o organizatie profesionala (un fel de sindicat) care este inregistrata legal si are, conform legii, un statut, o conducere, etc.
Presupun ca dvs. ati aderat la aceasta organizatie benevol, printr-o cerere. Ca urmare, trebuie sa platiti aceasta cotizatie. Daca vi se pare mare, o puteti negocia sau contesta cu conducerea.
Suma pe care o platiti nu e o taxa, chiar daca o numiti asa, ci o cotizatie, asa cum am spus mai sus.