avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorie la ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorie la ANAF

Dacă am rămas cu datorii la finanțe de 17000 lei au dreptul să se intabuleze pe casa? Menționezi că casa e a mea și a soțului care e decedat și nu am înaintat succesiune
Cel mai recent răspuns: DonD , utilizator 20:45, 29 August 2019
Daca am inteles corect dvs figurati ca coproprietar. Indiferent ca ati facut sau nu succesiunea penalitatile curg, si cei de la taxe si impozite vor incepe in cele din urma, executarea silita. Din ce am citit in lege, odata pornita , se opreste doar la achitarea sumei restante plus cheltuieli de executare, dobanzi, si altele. Incercati sa vedeti daca se poate face o esalonare. Ca urmare a penalitatilor, suma poate creste foarte foarte mult.
Ultima modificare: Joi, 29 August 2019
DonD, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriei este intrerupta de notificarea de la executor? fotolist fotolist notificarea de la executor,poate intrerupe perioada prescriere datorie? (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire de venituri emanuil emanuil Buna seara! Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns. Daca prin hotarare judecatoreasca o banca(creditor) a obtinut o executare silita prin proprire a ... (vezi toată discuția)