avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverințe
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverințe

Va rog sa ma ajutati , am nevoie de două adeverințe. În anul 2015 am lucrat la firma CBA NIMARA CONSILTING care avea sediul in Timisoara dupa care am lucrat la firma D&D ATLAS TIM cu sediul în Timisoara . Va rog să-mi spuneti unde sa merg ca să-mi recuperz cei 3 ani de munca . Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 29 August 2019
dan dana, utilizator
Cel mai recent răspuns: dan dana , utilizator 12:30, 30 August 2019
Ce s-a intamplat cu cele doua societati ? Mai exista, sunt radiate de la ONRC ?
Am verificat si au fost date în insolvența

Cornel Vasile a scris:

Mai mult nu am reusit sa aflu despre ele . Am trimis un email si la Arhivele Naționale din Timișoara dar nu am primit raspuns .

dan dana a scris:

Am verificat si au fost date în insolvența

Cornel Vasile a scris:

Intrebati la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Timiş cine este administratorul judiciar sau lichidatorul acelor societati.

Luati legatura cu acestia pentru eliberarea adeverintelor.
Vă mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Intrebati la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Timiş cine este administratorul judiciar sau lichidatorul acelor societati.

Luati legatura cu acestia pentru eliberarea adeverintelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa mi spuneți unde găsesc arhiva centrlei de mecanizare ... flaviao flaviao Va rog sa mi spuneți unde găsesc arhiva Centrlei de mecanizare pt constructii industriale București, am nevoie de o adeverinta pt pensie.Am încercat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si la multi ani ! ( doamnelor si domnisoarelor) . ma ... Ioan Doru Morteanu Ioan Doru Morteanu Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma numesc Ioan Doru Morteanu. Pentru intocmirea dosarului de pensionare am nevoie de adeverinte de ... (vezi toată discuția)
Arhiva societatii cuvintul srl dsimiono dsimiono Buna ziua, puteti sa ma ajutati sa gasesc lichidatorul judiciar sau detinatorul legal al arhivei \"Societatii Cuvintul SRL\" Bucuresti in scopul recuperarii ... (vezi toată discuția)