avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... este fapta penale????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

este fapta penale????

mii de multumiri tuturor si o zi cit mai buna!!!!!o intrebare pentru toti:ce valoare are semnatura unui oligofren din nastere data in fata notarului prin care acesta renunta la succesiunea rezultata in urma decesului mamei sale ,acesta fiind dus de minuta de un "binevoitor"?acelasi binevoitor l-a dus de minuta pentru a semna si un act de vinzare cumparare prin care vinde casa mostenire de la aceias mama din alta localitate.ce valoare are semnatura si ce risca binevoitorul???oligofrenul este unchiul meu!cu multumiri>>>>:O
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:49, 28 Noiembrie 2009
nulitate obsoluta !
Am impresia ca nu detinem toate datele problemei. Mi-e greu sa cred ca notarul ala vazand "oligofrenul" care s-a prezentat acolo a autentificat un act pe care nu l-ar fi autentificat in situatia data. Ne dati mai multe amanunte?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
Gabriela Mihai, Avocat
Ce ati dori sa se intample?
Pot fi mai multe variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire prin testament ASPAZIA ASPAZIA Mentionez ca sunt legatara universala a tuturor bunurilor mobile si imobile ale persoanei care m-a crescut. Am fost in tutela dansei pina la terminarea ... (vezi toată discuția)
Reprezentantul unui handicapat fizic ContSters219511 ContSters219511 buna, - unchiul meu e handicapat fizic (are ambele maini amputate de la antebrat) Cum poate sa-si vanda lucuinta daca el nu poate sa semneze contractul de ... (vezi toată discuția)
Mostenitor rezervatar AlinaJ25 AlinaJ25 Buna ziua, Speta e urmatoarea: Bunica mea are 2 copii, tatal meu ( decedat) si matusa mea. La 76 de ani. In decembrie 2009 ea a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)