avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna dimineata,iata care este speta! Fata mea a nascut de curand, a dus actele pentru indemnizatie la.primarie si surpriza a fost ca fostul.angajator a pontat 2 ore in loc de 8 cum era si firesc.Ea a lucrat in ultimul an in Cehia,dar de la oficiul.primariei i sa cerut si acte sa adevereasca ca a lucrat cel putin 6 luni in tara,inainte de a pleca in Cehia pentru un an.a dus hartiile si acolo surpriza,nu poate primi pentru ca nu a fost pontata cele 8 ore,ci 2 pe zi in cele 6 luni lucrate la angajatorul roman.Va adresez intrebarea pentru a ma indruma cum sa procedez mai departe penyru a avea acest drept.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 31 August 2019
Cine v-a spus ca trebuie sa aiba 8 ore/zi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie iulian1 iulian1 Buna ziua.Am contract de munca cu timp partial de 2 ore.Anul acesta am lucrat in medie de 40 ore pe luna,dar am avut surpriza sa constat ca figurez in actele ... (vezi toată discuția)
Pontarea salariatului adita74 adita74 Un salariat lucreaza 12 cu 24. Cele 12 ore lucrate cum se inscriu in pontaj, daca o parte din ore sunt intr-o zi si se termina cele 12 ore in urmatoarea zi? ... (vezi toată discuția)
8 ore? dorderacu dorderacu e legal ca lucrand in mass media sa fiu pontat doar pentru orele in care sunt in emisie? ( am 3 ore de emisie, dupa care mai stau 1 ora -2 sa mai pregatesc ... (vezi toată discuția)