avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa imi vad nepoții
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa imi vad nepoții

Compania fiului meu nu ne lasa sa vedem copii ,până când băiatul și-a găsit de munca ei au fost întreținuti de mine acum ea a plecat în românia si nu ne mai lasa sa vedem copii cum pot sa fac
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 17:11, 1 Septembrie 2019
Trebuie să va adresați instanței de judecată cu o cerere prin care să solicitați acordarea unui program de vizita. Mama o sa fie obligată să vă plătească după terminarea procesului si chetuielile de judecată pe care le faceti cu acest demers astfel ca este in avantajul dvs sa angajați un avocat.
Contactați un avocat de pe forum, daca nu cunoasteti pe nimeni, pentru o consultanță sa o colaborare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am si eu o intrebare in legatura cu o problema foarte ... Călin 77 Călin 77 Bună seara am si eu o intrebare in legatura cu o problema foarte serioasă. Soția a plecat pe data de 21 iulie de acasa împreună cu copilul nostru minor ... (vezi toată discuția)
Divort-taxa studii danetta70 danetta70 Buna ziua. In cazul divortului, taxa de studiu a copilului poate fi achitata jumatate si de celalalt parinte?. Dar chiria platita pentru copil si intretinerea ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor, custodie comuna cu domiciliul la parintele care a parasit tara. ciorba ciorba Sotia a divortat de mine, avem un copil minor iar hotararea judecatoreasca definitiva este cu domiciliul fetitei la mama si custodie comuna. Mama a parasit ... (vezi toată discuția)