avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fostul proprietar nu m-a informat că bazinul de apă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fostul proprietar nu m-a informat că bazinul de apă nu e al lui, ci e racordat temporar la al vecinului. Cum pot să-l oblig să facă, pe banii lui, bazin de apă separat?

intabulare...nerespectare termeni antecontract

buna ziua...am cumparat o casa veche la tara...cu curent ...alimentat cu apa de izvor prin cadere etc...la momentul cumpararii fostul proprietar nu ma informat asupra intelegerii intre el si proprietarul ( un vecin ) bazinului de apa care l-a lasat sa se racordeze la bazinul lui temporar pina isi face altul...acest fapt care l-am aflat ulterior deci bazinul de apa unde sint racordat nu este al fostului proprietar si nu e al meu personal conform intelegerii in momentul vinzarii ca toate sint in regula...
...acum fac demersurile sa o intabulez si ceea ce vreau sa va intreb cum as putea sa oblig pe fostul proprietar sa se achite de obligatiile pe care le are conform intelegerii ? ( adica sa il oblig sa faca un bazin de apa separat )
... a 2 a intrebare...pot sa cer notarului sa faca un act aditional prin care sa il oblige pe fostul proprietar sa faca bazinul de apa ?
... a 3 a intrebare...pot in momentul intabularii sa cer notarului sa faca un act de succesiune in cazul in care mie mi se intimpla ceva ?
multumesc
o zi buna si week end placut
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:18, 1 Septembrie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intabularea se face in aproximativ 10 zile.
Ce sa mai faceti?
Dacă nu a fost specificat in contractul de vânzare cumpărare, nu se mai poate face niciun act adițional.
Ati achitat prețul, deci proprietatea s-a transmis dvs de la momentul semnării contractului de vânzare cumpărare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria foloseste numele fostului proprietar la cadastre pe fonduri ue cosmin9 cosmin9 s-au primit fonduri europene pentru efectuare cadastru Arges. desi am rol de circa 20 de ani si suntem inregistrati in Registrul Agricol ( dovedind cu copii ... (vezi toată discuția)
Incheiere de intabulare petschovschi petschovschi Sunt novice in aceste probleme asa ca va rog sa-mi scuzati intrebarile care pot parea puerile: 1. Ce se intimpla cu exemplarul original al unui act de ... (vezi toată discuția)
Discutii bazin captare izvor cristinan44 cristinan44 Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:am o caseta in zona de munte, iar apa este furnizate prin caderea libera, de la un izvor ... (vezi toată discuția)