Fostul proprietar nu m-a informat că bazinul de apă nu e al lui, ci e racordat temporar la al vecinului. Cum pot să-l oblig să facă, pe banii lui, bazin de apă separat?
buna ziua...am cumparat o casa veche la tara...cu curent ...alimentat cu apa de izvor prin cadere etc...la momentul cumpararii fostul proprietar nu ma informat asupra intelegerii intre el si proprietarul ( un vecin ) bazinului de apa care l-a lasat sa se racordeze la bazinul lui temporar pina isi face altul...acest fapt care l-am aflat ulterior deci bazinul de apa unde sint racordat nu este al fostului proprietar si nu e al meu personal conform intelegerii in momentul vinzarii ca toate sint in regula...
...acum fac demersurile sa o intabulez si ceea ce vreau sa va intreb cum as putea sa oblig pe fostul proprietar sa se achite de obligatiile pe care le are conform intelegerii ? ( adica sa il oblig sa faca un bazin de apa separat )
... a 2 a intrebare...pot sa cer notarului sa faca un act aditional prin care sa il oblige pe fostul proprietar sa faca bazinul de apa ?
... a 3 a intrebare...pot in momentul intabularii sa cer notarului sa faca un act de succesiune in cazul in care mie mi se intimpla ceva ?
multumesc
o zi buna si week end placut
raluk0207
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Intabularea se face in aproximativ 10 zile.
Ce sa mai faceti?
Dacă nu a fost specificat in contractul de vânzare cumpărare, nu se mai poate face niciun act adițional.
Ati achitat prețul, deci proprietatea s-a transmis dvs de la momentul semnării contractului de vânzare cumpărare.