avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum pot afla ip-ul (sau locatia) unui utilizator ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum pot afla ip-ul (sau locatia) unui utilizator facebook!

Buna seara!

Cum pot afla, legal, locatia si ip-ul unui utilizator de facebook! Ce demersuri trebuie facute, la cine si in ce fel?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristian0711 , utilizator 06:27, 3 Septembrie 2019
demersurile se fac la facebook, fireste. autoritatile romane nu au...autoritate. daca aveti succes dati-ne de stire, va rog.
Doar cu mandat de la judecator. In ce tara trebuie emis mandatul ramane de vazut, de ex. au servere in Irlanda.
Pur și simplu. Eu pot sa te ajut, și e legal.
Cum anume ma puteti ajuta? Cum putem plus legatura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat informatii isp drppenal drppenal Am si eu niste intrebari: 1. Pentru ca politia sa primeasca de la un site web IP-ul unui utilizator este nevoie de mandat judecatoresc? sau poate doar sa-l ... (vezi toată discuția)
Legat de normele penale ale companiei facebook! ykcul445 ykcul445 Buna seara! Doresc sa aflu legile, drepturile ca utilizator si normele penale ce imi sunt interzise sa le incalc fata de compania Facebook din perspectiva unui ... (vezi toată discuția)
Internet dcozmaaa dcozmaaa daca sunt insultat de o persoana pe facebook, dar contul persoanei este fals, anonim, fara date personale, apoi acel cont este sters, cum pot actiona pt a il ... (vezi toată discuția)