avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat fără venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat fără venituri

Bună ziua ,sunt o persoana fara venituri ,coasigurată prin soț .Intrebarea mea este dacă inchei un contract de asigurare cu Casa Nationala de Pensii pentru a-mi merge vechimea sunt obligata sa platesc și CASS sau pot rămâne coasigurat în continuare ? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 2 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti ramane in continuare coasigurat la sanatate,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari sanatate/ contributii sociale efectuate direct de o persoana fizica, fara venit Andrej2014 Andrej2014 Sunt salariata la o firma care isi va inceta activitatea luna viitoare. Lucrez aici de 10 ani, cu carte de munca. Nu doresc sa ma mai angajez pe viitor si as ... (vezi toată discuția)
Sotul somer. sotia casnica poate fi coasigurat? anaionescu67 anaionescu67 Buna ziua, Sotul meu va intra in somaj din data de 02.09.2013. Eu fiind casnica sunt in intretinerea lui. La actualul serviciu (CIM inceteaza din 30.08.2013) ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate ContSters143789 ContSters143789 Buna ziua stimate doamne si domni. Ma confrunt cu urmat. problema si anume din noiembrie 2010 mi s-a terminat somajul.Cu multe eforturi platesc la Directia ... (vezi toată discuția)