avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre o sulta...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre o sulta...

buna ziua! am de platit o sulta in urma unui proces juridic. problema mea e urmatoarea: sulta e impartita in trei, la cinci persoane ( a+b=x, c+d=x si e=x). ce nu inteleg e uramtoarea chestiune...cand consemnez sumele cum o fac ptr cei cuplati?a+b de ex? suma la amandoi si ii las sa ii imparta singuri?sau x/2 pe numele fiecaruia? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 15:00, 28 Noiembrie 2009
Modul in care "suna" :D hotararea indica faptul ca este vorba de o coproprietate devalmasa a celor doi (ca in cazul descendentilor nepoti veniti prin reprezentare in numele parintelui lor decedat la mostenirea bunicului, de ex.) iar in acest caz consemnati suma pe numele amandurora urmaind ca acestia sa o imparta conventional sau judecatoreste , asa cum am aratat initial (si a aratat si colegul meu Mihai Grigore).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se impart bunurile dobandite in comun la un proces de divort? andreeaangheloiu andreeaangheloiu buna ziua!eu si sotul meu suntem casatoriti de 3 ani de zile,dar de ceva vreme nu ne mai putem intelege deloc.Noi am cumparat dupa casatorie o masina,si am ... (vezi toată discuția)
Constructie in coproprietate Dinuionut12 Dinuionut12 Buna ziua. Am un teren in coproprietate cu un unchi. Eu detin 2/3 din teren , terenul avand o suprafata de 160 mp ( in Bucuresti). vreau sa fac o constructie ... (vezi toată discuția)
Hartuire - dupa cumparare bun imobiliar in coproprietate elims elims Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri concrete la cateva nelamuriri. Am studiat si alte subiecte pe forum si am o vaga idee despre ... (vezi toată discuția)