avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii lunare neincasate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii lunare neincasate

Suntem in situatia in care mai multe luni (din ultimii ani), nu am reusit sa fim la domiciliu in momentul platilor alocatiilor copiilor.
Se poate verifica undeva cate alocatii au fost primite si care e suma neincasata? Sau le putem considera pierdute?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 2 Septembrie 2019
Mergeti la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială si interesati-va.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație retroactiv Claualy Claualy Buna ziua,va rog respectos daca imi puteți spune pe cat timp in urma pot lua alocatia fiicei mele dupa ce a fost suspendata din România deoarece am luat-o ... (vezi toată discuția)
Bani in plus pe card Geo georgy Geo georgy Buna ziua.in data de 10.07.2018 in ziua cand intra alocatia pe card am gasit o sumă mai mare decât alocatia. La specificație era scris Agenția județeană ... (vezi toată discuția)
Suspendare plata indemnizatie Raissa22 Raissa22 Buna ziua. Situatia mea e urmatoarea : mi-am achitat absolut toate impozitele si taxele pe 2011 pe data de 3 februarie 2012. Primesc lunar indemnizatia ... (vezi toată discuția)