avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces verbal rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces verbal rovinieta

Este posibil ca un proces verbal sa fie trimis acasa dupa 3 luni jumătate cand in lege este specificat maxim 2 luni de la data constatării contravenție?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:31, 3 Septembrie 2019
termenul maxim este de 6 luni (2 luni pentru comunicarea PV si 4 luni pentru intocmirea lui). stiti doar jumatate din procedura
Nu ai dreptate. Maxim 2 luni.

Nu exista altceva. Procesul verbal contează. Dacă nu vine în doua luni de la data când ai fost filmat e null. Și nu poți primi alte sancțiuni in perioda respectiva pt lipsa rovineta.

Adrian Dimitriu a scris:

termenul maxim este de 6 luni (2 luni pentru comunicarea PV si 4 luni pentru intocmirea lui). stiti doar jumatate din procedura

Multumesc frumos.Ca in Romania, legi făcute la stinghia piciorului.

Adrian Dimitriu a scris:

(8) Pentru lipsa rovinietei valabile, procesul-verbal de constatare a contravenţiei se
comunică contravenientului în termen de cel mult 2 luni de la data aplicării sancţiunii
contravenţiei.

ForWhhy92 a scris:

Nu ai dreptate. Maxim 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.1) la data de 09.08.2020, o camera de rovineta m-am ... Popab45b09 Popab45b09 Bună seara.1) La data de 09.08.2020, o camera de rovineta m-am fotografiat. La data de 13.10.2020 s-ar încheiat proces verbal de contraventie. Legea scrie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 16.03.2021 am primit un plic cu pv constatare ... Marinescu Lucian Marinescu Lucian Buna ziua, Pe data de 16.03.2021 am primit un plic cu PV constatare contraventie referitoare la trecerea peste Dunare pe podul de la Fetesti din data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 26.11.2020, ora 10.21, sotul a fost depistat ... Virgil-Doru Virgil-Doru Buna ziua, In data de 26.11.2020, ora 10.21, sotul a fost depistat in trafic fara a detine rovinieta valabila. A primit plicul de la posta cu procesul ... (vezi toată discuția)