avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Vreau sa cumpar o casa in Romania dar banii sunt in ...
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Vreau sa cumpar o casa in Romania dar banii sunt in cont din italia la intesa san paulo

Salut baieti am o problema vreau sa cumpar o locuinta in cluj si am banii toti pe cont la intensa san paulo italia care da voie sa scot doar 3000 euro in 24 ore si ma pune sa fac un fel de formular si alte chesti naspa ,stie cineva o solutie sau alternative pt a transfera o suma de 100 k din cont care se afla din italia in alt cont din romania fara ca sa fie taxe mari ,exista banca sau alceva servici de transfer care sa nu perceapa comisioane mari ?
Cel mai recent răspuns: Ionut773 , utilizator 20:02, 2 Septembrie 2019
Doar acolo in banca poti sa scoti dar o sa suni înainte pentru programare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! am și eu o problemă, acum un an și ceva am luat ... Nickpasare Nickpasare Salutare ! Am și eu o problemă, acum un an și ceva am luat de la Via Conto 3000 de lei , trecând printr-o perioada mai grea nu am mai putut achita aceea ... (vezi toată discuția)
Cont raiffeisen ne-inchis (copie cerere) KiralyOtto KiralyOtto Va salut, Am si eu o scurta nelamurire/intrebare, Acuma, aproximativ 6 luni am deschis un CONT la Raiffeisen pentru a ajuta un prieten sa isi plateasca ... (vezi toată discuția)
Exista vreo banca cu care pot lucra on line, pentru firme? loredanaradu loredanaradu Salut! Ma intereseaza sa stiu daca exista vreo banca cu care pot lucra de acasa on line. Vreau sa nu ma mai duc la banca pentru ordine de plata si nici sa nu ... (vezi toată discuția)