avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinii de sub noi (chiriași) fumează la geam și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinii de sub noi (chiriași) fumează la geam și tot fumul ne intră în casă, dar proprietara nu e interesată de subiect. Ce se poate face, având în vedere că apartamentul e proprietate privată?

Buna ziua. Vecinii de sub noi (care stau in chirie) fumeaza la geam si tot fumul intra in casa noastra. Am un copil de un an care tuseste din cauza asta. Am vorbit cu proprietara, dar nu e interesata de subiect. Avand in vedere ca apartamentul e proprietate privata, ce se poate face? Cunosc legea privind fumatul, am cautat-o, dar in acest sens nu prevede nimic, sau poate nu stiu eu sa o interpretez. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: MrCod , utilizator 08:24, 17 Septembrie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Andrei S
Observ ca multi useri folosesc citarea raspunsurilor date.
Va asigur ca nu este nevoie de asa ceva, intelegeti?
Bine. Va doresc mult succes si daca rezolvati ceva, ne anuntati si pe noi. Toti avem de invatat!
Stima, A. Grecu
12 din 13 utilizatori consideră
acest răspuns util
sfatul meu nu este juridic. duceti copilul la un medic pt ca el cu siguranta nu tuseste de la presupusul fum de tigara care vine de pe geamul vecinilor. Si vecinii mei fumeaza la geam, si poate se simte cateodata un usor miros atunci cand bate vantul intr-un anumit fel, insa cu siguranta nu intra in casa atata fum incat sa tusim noi sau copilul! Din pacate, juridic nu aveti ce sa ii faceti. Cum nu puteti impiedica circulatia autovehiculelor pe strada sau mai stiu eu ce alti factori poluanti.
Zau ? De regulamentul blocului ati auzit ? Mai cititi.
Sunt medic, nu trebuie să duc copilul nicăieri.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Medicina generala se face in primii 3 ani dupa care urmeaza specializarea. Asa ca daca esti stomatolog apeleaza la un pediatru.
2. Un parinte responsabil nu-si tine copilul la geam mai ales cand stie ca vecinii fumeaza la geam.
3. Mai inchideti usile sa nu se faca curent.
4.Agentia de Mediu - numai un prost poate sa apeleze la acest caz.
5..Sunteti sigur ca nu aveti un altfel de conflict cu acei vecini?
6. Apelati la un psiholog sau psihiatru dupa caz!
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
,

Alte discuții în legătură

Miros tigara de la vecin Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Eu stau la etajul 4 si in fiecare zi simt miros de tigara in balcon sau camera. Mirosul de tigara vine de la vecinul de sub mine, care fumeaza ... (vezi toată discuția)
Fumat in afara geamului de la bucatarie, fumul imi intra in casa degetel2013 degetel2013 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema, in apartamentul vecin sunt doi fumatori care au obiceiul sa fumeze in afara locuintei mai exact in afara geamului de la ... (vezi toată discuția)
Legea fumatului in romania alexutza_r_m alexutza_r_m Buna ziua. Am si eu o problema si va rog mult de tot sa ma ajutati. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 6. De curand s-au mutat vecini noi la etajul ... (vezi toată discuția)