avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Medierea
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Medierea

Buna ziua!As dori sa stiu daca medierea intre parti mai este obligatorie si daca neprezentarea la termen se considera rea vointa si are repercursiuni!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:55, 4 Septembrie 2019
Medierea nu a fost niciodată obligatorie. La ce termen vă referiți? Ați primit o invitație la mediere?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu-i obligatorie medierea, n-are nicio repercusiune refuzul de a participa, dar uneori este de bun augur să se preîntâmpine un litigiu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de dreptul familiei fara informare despre mediere? tnv65 tnv65 Litigiu de dreptul familiei fara informare prealabila despre mediere? Buna ziua, In ultimul timp sint in conflict cu mama copilului meu minor cu privire ... (vezi toată discuția)
Sedinta de mediere, modificare data la cerere SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am primit prin posta o invitatie la medierea unui litigiu pentru ziua de 25.11.Pot modifica data la care pot merge prin formularul trimis de biroul ... (vezi toată discuția)
Mediere - pot refuza? roxanamau2002 roxanamau2002 Cum trebuie sa procedez in cazul in care sunt chemat de avocatul fratelui meu (prin notificare) la un cabinet de mediere. Avocatul are sediul profesional in ... (vezi toată discuția)