avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restituire fond reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restituire fond reparatii

Daca in 3 (trei) ani nu s-a efectuat nicio reparatie, iar pe de alta parte ma mut in alta locuinta, mi se restituie contributia la fondul de reparatii ?
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 15:33, 6 Septembrie 2019
noul proprietar (dacă vindeți), va acoperi acest fond.
dacă rămâneți proprietar, rămâne acolo și fondul.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fondul de reparatii nu se restituie ci numai cel de rulment.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fondul de reparatii ramas neconsumat se restituia pana in anul 2007. gea 230/2007, si Legea 196/2018 spun clar ca nu se mai retituie. Si nici nu se compenseaza intre vechiul proprietar care vinde si noul proprietar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mea cupla pentru confuzie, dacă este cazul!
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2019
Geanina DRIAN, Avocat
Logic ar fi să se returneze acea sumă, deoarece Fondul de Reparații nu a fost destinat plății reparațiilor și acesta ar trebui returnat, pentru că ar fi un nou FNI !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile de restituire a fondului de rulment si reparatii angi25 angi25 Va rog frumos ajutati ma cu articol, lege din care sa reiasa conditiile de returnare a fondului de rulment si celui de reparatii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua si scuze de deranj. am si eu o intrebare daca ma puteti ... Mih7777 Mih7777 Buna ziua si scuze de deranj. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Miltumesc. In blocul unde locuiesc cineva a vandut apartamentul fiicei lui in ... (vezi toată discuția)
Restituire fond de reparatii anucului anucului am primit o cerere de restituire a fondului de reperatii pe motiv ca proprietarul a instrainat apartamentul si nu stiu ce motiv legal sa adaug in raspunsul ... (vezi toată discuția)