avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - Reducere norma de venit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - Reducere norma de venit

Buna ziua.
Am un PFA cu obiect de activitate 3312 - reparatia masinilor.
Sunt la norma de venit de imediat 2 ani. Norma fiind redusa la jumatate, deoarece sunt si angajat cu norma intreaga.
Pana acuma lucram in timpul liber, dar acuma volumul de munca este destul de ridicat si as avea nevoie de o zi sau doua de fara plata, pe saptamana, de la locul de munca.
Influenteaza concediile de fara plata reducerea normei?
Exista vreo metodologie de aplicare ca sa pot studia mai in detaliu?
Textul oficial de la anaf pentru reducere este urmatorul: "Pentru meseriasi care sunt angajati ai unitatilor cu personalitate juridica sau ale persoanelor fizice cu norma întreaga (cel putin 8 ore/zi) cu contract de munca"
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Flopynel , utilizator 14:34, 9 Septembrie 2019
Buna ziua. Nimeni nu are un raspuns? Ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii pfa - scutire de la unele taxe brisc_jr brisc_jr Pentru a beneficia de scutirea cu 50% a cuantumului impozitului datorat pe baza normei de venit si a contributiei CASS si pentru exceptarea de la plata ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit injumatatita vcodrea vcodrea Buna ziua , Din 2012 functionez ca si PFA iar pina in iulie 2013 eram si angajat cu carte de munca/full time al unei firme si am beneficiat de injumatatirea ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez un afterschool pe pfa. Miruna Pop Miruna Pop Buna seara! Sunt angajata cu norma intreaga si doresc sa infiintez un afterschool, am cod CAEN 8559 (alte forme de invatamant). Forma de organizare a ... (vezi toată discuția)