avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca prestata neplatita.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca prestata neplatita.

Buna ziua, lucrez la o societate cu capital de stat, In fisa postului si deciziile date de conducera unitatii, mi se da dreptul sa conduc masina unitatii cu personal muncitor la punctele de lucru. In acest moment doar eu sunt nominalizat in decizie pe o anumita masina. In CCM se specifica ca aceasta activitate suplimentara trebuie platita cu 50 % din grila minima de salarizare a unui sofer. S-a promis ca se vor da aceste compensatii, dar nu s-au tinut de cuvant, au tot promis ca de luna viitoare, asa au trecut anii. Ce sa fac ? am sanse sa imi recuperez ceva pentru munca prestata? Mentionez ca am foi de parcurs predate zilnic de cel putin 5 ani. In societate la punctul de lucru nu exista soferi incadrati. Pe scurt , Soferul si inca 4 muncitori, conduce pana la punctul de lucru inte 30 si 130 de km pe zi , dupa care se alatura echipei, la terminarea programului, echipa se urca in masina, mai si atipesc, ii las pe traseu, dar eu nu , in schimb trebuie sa fac foi, sa alimentez etc . Am mai lucrat asa si la alte societatii, dar acolo aveam mai multe facilitati, salopete in plus, , spor la concediu si daca aveam foi zilnice, nu conta nr de km,ma ponta 4 ore salariul intreg ca sofer , tot 50 % cum se prevede aici. Societatea este in insolventa si motiveaza asta, dar in CCM exista. acest sopr pentru cumul de functii. Credeti ca am castig de cauza ?.. Va multumesc ! daca da . Caut avocat. Societatea are sediul in Bucuresti, are 8 sucursale si mai multe puncte de lucru. in tara si este cu capital integral de stat. mail meu
cristi_afrim@yahoo.com.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 5 Septembrie 2019
Neplata salariului poate face obiectul unei :
- unei sesizari la ITM-ul in raza caruia acel angajator isi are sediul social
In sesizare veti specifica datele dvs de identitate , precum si neregulile savarsite de catre angajatorul dvs in legatura cu relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca . De exemplu, neplata drepturilor salariale, neinregistrarea demisiei, neplata orelor suplimnetare, neacordarea repausului saptamanal etc.

ITM-ul va constata incalcarea legislatiei muncii , va putea trasa ca masura prezentarea dovezii de plata a salariului si va putea sanctiona - indirect - cu avertisment sau cu amenda pe angajator, dar - atentie - nu-l poate obliga pe angajator sa va plateasca salariile restante.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

- unei actiuni in instanta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.
Singura autoritate in stat care il poate obliga pe angajator este instanta de judecata. Actiunea se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu sau locul de munca , in termen de 3 ani de la data de cand trebuia sa va plateasca salariile. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

- unei proceduri de mediere.
Medierea conflictelor de munca poate interveni atat in faza extraprocesuala (inaintea declansarii unui proces in fata instantelor de judecata) cat si in etapa procesuala (dupa ce s-au formulat cereri de chemare in judecata, apeluri sau recursuri).
Pentru medierea conflictelor individuale de munca sunt aplicabile prevederile art. 73 alin. (2) din Legea nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, cu modificarile si completarile ulterioare. ( art. 178 (2) din Legea 62/2001 a Dialogului social).

- unei cereri de deschidere a procedurii de insolventa.
Potrivit Legii nr.85/2014, valoarea-prag pentru a putea fi introdusa cererea de deschidere a procedurii de insolventa pentru salariati este de 6 salarii medii brute pe economie/salariat. (art.5 pct.72).
Salariul pentru prima functie este platit integral, munca de sofer, sporul de 50 %, nu este platit.
Si pentru spor sunt aceleasi modalitati de actionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani? diurna? DanDaniel77 DanDaniel77 Buna ziua , In urma cu 3 luni am fost angajat de o firma ca si sofer in UE.Firma este din romania , iar la angajare mi sa facut doar un contrat de munca pe ... (vezi toată discuția)
Spor de sambata si duminica neplatit mitza85 mitza85 Ce masuri se pot lua fata de angajator care nu plateste spor de sambata si duminica, la un punct de lucru dintr-un anumit oras, desi la alte puncte de lucru ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez banii, de la o firma de transport? reka_kerekes89 reka_kerekes89 Buna, tatal meu este sofer de tir, si in ultimele 9 luni a lucrat pe comunitate in Suedia, fiind angajat la o firma din Romania. Este vb de o firma mica au ... (vezi toată discuția)