avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... C.O. neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

C.O. neefectuat

Bună ziua!
Dacă nu am efectuat decât partial concediul de odihnă pe anul 2018 până la 01.iulie.2019 mai pot beneficia de el ?
Multumesc ,cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 5 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. In cazul in care salariatul, din motive justificate, nu poate efectua, integral sau partial, concediul de odihna anual la care avea dreptul in anul calendaristic respectiv, cu acordul persoanei in cauza, angajatorul este obligat sa acorde concediul de odihna neefectuat intr-o perioada de 18 luni incepand cu anul urmator celui in care s-a nascut dreptul la concediul de odihna anual.

2. In speta, pentru CO neefectuat in 2018 , angajatorul este obligat sa-l acorde pana la data de 01.07.2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ám dreptul la concediu de odihna? Adevar10 Adevar10 Buna ziua.In anul 2018 am lucrat pána ín 20 iulie , iar in data de 21 mi- am rupt mana dreapta.Am primit concediu medical si am ajuns si la comisie deoarece ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna neefectuat logabv logabv Buna ziua. In decembrie 2018 aveam 15 zile de CO ramase din 2017 care s-au sters la sfarsitul lui 2018 (fara a luat efectiv CO, pe fluturas nu apar). Este ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna Daliborka Daliborka Buna ziua, imi puteti spune care este artcolul din codul muncii care prevede urmatorul aspect : „în cazul în care salariatul, din motive justificate, nu ... (vezi toată discuția)