avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Delapidare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Delapidare

Buna ziua
Am fost trimis in judecata pentru delapidare
In acest moment dosarul este la tribunal,dar as vrea sa stiu daca ma mai pot impaca cu partea civila si sa nu suport vreo pedeapsa...
Mntionez ca sunt recidivist.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:28, 5 Septembrie 2019
In cazul delapidarii, nu opereaza impacarea partilor.

Instanta de judecata poate tine seama de faptul ca ati indepartat paguba, la dozarea pedepsei, conform art. 74 din Codul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt implicat într-un dosar de delapidare și fals în înscrisuri. mai ajung la proces dacă mă împac cu partea vătămată? alexia87 alexia87 Buna ziua.Sunt implicat intr.un dosar de delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.In dosar am calitate de suspect.Daca ma impac cu partea ... (vezi toată discuția)
Mediere in delapidare petre-petre petre-petre Buna seara. Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un răspuns. In cazul infracțiunii de delapidare încheierea unui acord de mediere si depunerea lui ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor in proces penal mihaela1985 mihaela1985 Vreau sa ma ajutati cu urmatoare problema. Exista un proces penal in curs de desfasurare pentru violare de domiciliu,tulburarea linistii publice si ... (vezi toată discuția)