avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire și alte violențe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire și alte violențe

Bună ziua,
În urmă cu un an de zile am avut o altercație cu doua persoane agresive.
Acestea au sărit agresându-mă atât fizic cât și psihic.
În urma unei plângeri făcute la poliția Zărnești, după aproximativ un an de zile am aflat printr-o notificare de la judecătorie că s-a dispus neînceperea urmăririi penale. Nu am fost audiat la judecătorie. Ce pot face în cazul acesta?
Probabil s-a dispus renuntare la urmarire penala.
Mergeti la dosar sa vedeti exact despre ce este vorba, verificati procedura de citare, trebuia sa fiti citat la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pligere inpotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata tytys tytys dupa o altercatie mai veche in care vecinul meu murdarindu-mi peretele casei , sotia mea i-a spus acestuia sa nu il mai murdareasca iar acesta refuzind a venit ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva nup maque maque Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea speta: In urma cu un an a existat o plangere penala impotriva mea. Ca urmare a cercetarilor ... (vezi toată discuția)
Pot primi amenda pentru neprezentare, cand eu am depus plangerea la judecatorie? ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. Am primit Neinceperea Urmaririi Penale de la Politie + Prim Procuror, pentru o plangere penala pe care am depus-o eu, impotriva cuiva si am depus ... (vezi toată discuția)