avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor inmormantare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor inmormantare

Buna ziua. Pe data de 26.08.2019. A decedat mama avand pensie militara de urmas.Va rog sa ma indrumati de unde se ridica ajutorul de inmormantare?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:20, 7 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti cerere la casa de pensii care acorda pensia militara de urmas.
Multumesc mult. Exista termen de ridicare a ajutorului de inmormantare...
Din momentul in care depuneti cerere si documente din care sa rezulte ca ati suportat inmormantarea, in 24 de ore puteti obtine ajutorul de inmormantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare hadasssa hadasssa Buna ziua. Tatal meu a fost pensionar de stat iar in luna februarie a decedat. Mama in prezent beneficiaza de pensie de urmas. In caz ca mama decedeaza, poate ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces pentru decedat cu domiciliul intr-un oras si pensionat in alt oras Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Fratele meu a murit. Are domiciliul stabil in Galati. L-am inmormantat acum 3 zile. Era pensionat pe caz de boala in Bucuresti unde avea si viza de flotant. A ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor de deces codrutamaria6 codrutamaria6 Sunt angajata la stat de curand a decedat mama si am solicitat ajutor de inmormantare de la locul de munca dar mi saspus cacinu se da .Asi dori sa i-mi zica ... (vezi toată discuția)