avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reconventionala la recurs ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reconventionala la recurs ?

Se poate introduce o Cerere reconventionala la Curtea de Apel ?
Primaria a facut recurs la o hotarare a Tribunalului-sectia fiscal-administrativa.
Eu pot face o cerere reconventionala la acest recurs al Primariei, sau mai recomandata ar fi o exceptie ?
In recurs nu se pot formula noi pretenții, deci, având in vedere ca cererea reconvențională este calificata/apreciata ca o cerere de chemare in judecată, va fi respinsă ca inadmisibila.

Puteți depune întâmpinare la recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de completare sentinta civila nitmar nitmar intr-o actiune am formulat o contestatie la un act administrativ fiscal si o obligatie de a face, respectiv sa fie obligata Adm financiara sa faca modificari ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala cu intampinare bathorimariana bathorimariana Am deschis un proces iar parata a depus intampinare cu cerere reconventionala. Din cerere nu reiese ca se solicita daune sau cheltuieli de judecata. Cum pot ... (vezi toată discuția)
Aspecte de procedura civila Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Dragi colegi, solicit si eu o opinie, pe procedura civila, in legatura cu o speta: In calea de atac (apel) Tribunalul constata ca judecatoria a fost ... (vezi toată discuția)