avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violenta in scoala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violenta in scoala

Daca copilul meu in clasa a 4-a a fost apucat de dupa cap de doamna invatatoare si dat cu capul de tabla cu brutalitate in fata colegilor din cauza ca nu a stiut o chestie ce masuri legale vor fi luate impotriva invatatoarei daca as face plangere dat fiind faptul ca aceasta persoana are un comportament si un limbaj foarte violent fata de copii
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2019
hotnogu, utilizator
Cel mai recent răspuns: hotnogu , utilizator 11:01, 9 Septembrie 2019
Buna seara,
1. Copilul sa invete carte sau ....
2. Aveti PROBE sau sunt doar afirmatiile copilului ca sa justifice nota mica?
3. ATENTIE, scoala incepe pe 09.09.2019 asa caaaaa, nu am inteles, cand a avut loc incidentul?
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Da, copilul trebuie să învețe carte dar în niciun caz nu trebuie să fie bătut pt asta!!!
Formulați o sesizare scrisă către unitatea de învățământ pentru a se constata și sancționa abaterea disciplinară învederată; totodată, puteți formula o plângere penală la Parchet!
Domnul meu. Eu am 20 de ani acum si cand eram mai mic mie mi sa intamplat faza sa fiu dat cu capul de tabla de o doamna invatatoare care era foarte violenta cu noi si de asta intrebam ca si acuma am niste traume psihice cand imi amintesc teroarea prin care treceam in fiecare zi si frica de a nu sti o chestie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învățătoarea fiului meu agresează copiii atât verbal, cât și fizic. unde pot face o plângere penală? marinica71 marinica71 am un baietel in clasa a 4-a si vineri 20.04.2018 d na invatatoare l a batut in cap cu un caiet de 48 f pana acesta s a rupt.pe o fetita a tras o de par iar pe ... (vezi toată discuția)
Fetița mea este lovită, înjurată și amenințată de fiecare data când iese la joacă de către un băiat de vârsta ei. Împotriva cui fac plângerea, a minorului sau a mamei lui, care este divorțată? Roxyanna Roxyanna Fetita mea este lovita, injurata si amenintata de fiecare data cand iese afara la joaca de catre un baiat de varsta ei, 8 ani. Mai nou si cand se intoarce de ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie Laura Magureanu Laura Magureanu Buna ziua. Imi puteti spune va rog, ce se poate face in cazul urmator: Nevasta batuta de catre sotul ei in fata copiilor, unul dintre copii a lovit de catre ... (vezi toată discuția)