avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procedura internare bolnav cu schizofrenie paranoida
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procedura internare bolnav cu schizofrenie paranoida

O am pe sora mea bolnavă cu schizofrenie paranoică. Sunt tutore legal cu hotărâre judecătorească. Cum as putea sa o internet la spital caci nici tratamentul nu vrea sa il ia, este foarte agresivă si un pericol pentru ea si pentru tot blocul locativ deoarece se ia de vecini. Se duce si cu cuțitul la usa vecinilor...pe care il întâlnește în accensor îi ia la bătaie... pe strada la fel... nu mai stim ce sa facem cu ia.. O ia poliția si o duce la spital si dupa doua zile vine inapoi acasa
Cel mai recent răspuns: Selepco , utilizator 10:30, 9 Septembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am fost amenintat cu moartea de catre un vecin ... ursusadrian ursusadrian Buna ziua, Astazi am fost amenintat cu moartea de catre un vecin cunoscut cu afectiuni psihice,Am depus plingere , am dat o declaratie la politie cum s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu internarea unei persoane bolnave psihic PodRazvan PodRazvan Buna ziua. In primul rand vreau sa-mi cer scuze daca am gresit categoria la care am adresat aceasta intrebare. Am o problema cu o vecina , bolnava psihic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia mea a decedat pe 09.01.2023 la spitalul elias. ... Hallen Hallen Buna ziua, Sotia mea a decedat pe 09.01.2023 la Spitalul Elias. Certificatul de deces l-am scos pe data de 10.01.2023. Ce trebuie sa intreprind sa pot ... (vezi toată discuția)