avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Sotia mea a decedat pe 09.01.2023 la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Sotia mea a decedat pe 09.01.2023 la Spitalul Elias. ...

Buna ziua,
Sotia mea a decedat pe 09.01.2023 la Spitalul Elias. Certificatul de deces
l-am scos pe data de 10.01.2023. Ce trebuie sa intreprind sa pot vizualiza inregistrarile video ale monitorizarii din sectia unde era internata.
Sotia nu putea sa vorbeasca tare, sa tipe, sa fie auzita cand nu mai suporta omeneste durerea. Doar gesticula si se agita in pat pentru ca nimeni din personalul medical nu venea timp indelungat sa o asiste.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Hallen , utilizator 15:46, 16 Ianuarie 2023
Bună ziua și condoleanțe pentru pierderea suferită! Vă doresc putere dvs. și familiei, în aceste momente de cumpănă.

Care este cauza decesului, așa cum este trecută pe certificatul constatator? S-a deschis dosar penal, pentru moarte suspectă (ucidere din culpă)? Doar în această situație (fie că este deschis din oficiu, fie la cererea dvs.) se pot administra probe, în cadrul cărora puteți solicita și înregistrările audio-video de la camerele de supraveghere (dacă există). Ați solicitat efectuarea unui raport de autopsie? Ar fi bine să mergeți cu documentele eliberate (certificatul constatator al decesului, fișa medicală, etc.), la un avocat, să vă îndrume în demersurile ce le aveți de făcut.

Cu stimă,
av. Hulea Ionuț-Marius
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2023
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua si multumesc pt empatie.
Sotia mea a fost diagnosticata anul trecut cu cancer pulmonar stadiu IV. Nu am deschis dosar penal. Cauza decesului a fost stop cardio respirator. A fost preluata de SMURD pe data de 08.01.2023la ora 03.00 si internata la spitalui ELIAS, terapie intensiva. A doua zi dimineata la ora 08.45 a fost declarat decesul. Situatia ei medicala era f.grava. Ceea ce nu pot sa uit este ca a fost lasata sa sufere neintervenindu-se decat foarte tarziu cu calmante puternice ( morfina ).
Pe mine ma chinuie faptul ca nu sunt convins ca s-a intervenit imediat cand a facut SCR. Cred ca au gasit-o dupa un timp in SCR si de abia atunci au intervenit. Daca ar exista aceste inregistrari sau marturii mi-as putea linistii gandurile si durerea pe care o port in suflet.
Vreau sa stiu daca ma puteti ajuta in acest sens punandu-va la dispozitie documentele necesare.
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Raport de autopsie medico-legal gicu73 gicu73 La data de 25 mai 2009 am dat un mesaj cu privire la cazul cumnatului meu care a suferit un accident de circulatie în anul 2007,a fost transportat la spitalul ... (vezi toată discuția)
Raport medico-legal de necropsie foarte întârziat, motiv pentru care am probleme și cu un credit rămas după tata (decedat în octombrie 2017). cum ar trebui să procedez? IIrinaRoxana IIrinaRoxana Buna ziua! Tatăl meu a decedat în data de 29.10.2017...seara pe 28.10.2017 spunea ca ii e somn și e obosit și dimineața nu s.a mai trezit... La momentul ... (vezi toată discuția)