avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia muncii

Buna ziua! As dori sa aflu daca pe langa adeverinta de vechime, nota de lichidare si decizia de încetare a contractului individual de munca pe perioada nedeterminată este necesar sa cer de la angajator si adeverinta de concedii medicale pe ultimele 12 luni si adeverinta de venituri pe ultimele 12 luni daca am semnat contractul individual de munca la data de 23 aprilie si mi-am dat demisia la data de 3 iunie din motive medicale, nefiind asigurata la C.N.A.S. în ultimele 12 luni (doar de pe 24 mai până pe 3 septembrie) si neavând alte venituri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 9 Septembrie 2019
Este necesar sa solicitați de la angajator si adeverinta de concedii medicale pe ultimele 12 luni, rssoectiv cu veniturile pe ultimele 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, in cazul unei demisii fara preaviz ... bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, in cazul unei demisii fara preaviz din cauza nerespectarii angajatorului drepturilor din Contractul Individual de Munca, eu ... (vezi toată discuția)
La interviurile de angajare am spus ca ultim job unul care nu a fost ultimul, ci antepenultimul. ce sfat îmi dați dacă firma îmi cere actele de la ultimul angajator? Nimac Nimac La interviuri am spus ca ultim job un job care nu a fost ultimul ci antepenultimul. Firma îmi cere următoarele acte de la ultimul angajator la momentul ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical buburucea buburucea Buna ziua, Am un angajat cu contract pe perioada nedeterminata, prima zi de lucru fiind 01 August 2015. In luna August a avut un accident de masina si are ... (vezi toată discuția)