avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Veteran
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Veteran

Tatal meu a fost veteran de razboi,pot primi pensie de urmas?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:34, 10 Septembrie 2019
Copiii celor morti sau disparuti în razboi, precum şi ai celor care la data decesului erau pensionari I.O.V.R. au dreptul la pensie de urmas în condiţiile în care se acordă, potrivit legii, pensiile de urmas în cadrul asigurarilor sociale de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de ... balerina balerina Tatal meu a fost veteran de razboi, a fost ranit, a murit de o boala incurabila si as dori sa stiu daca noi copii lui (2) avem dreptul la o indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)