avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Contract de intretinere
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Contract de intretinere

La dorinta socrilor mi s-au transmis casa cu teren prin act de intretinere .Dupa 15 ani sora sotului vrea rezilierea ..neavand alt motiv decat Ca nu ne am facut datoria ...nu este adevarat c'è s ar purea intampla daca noi nu avem dovezi ...cum putem dovedi Ca Este un abuz asupra mamei 83 ani unica Ramasa in viata ,tatal a decedat 13 ani ...noi ingrijindu ne de tot Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Petrica savulescu , utilizator 16:47, 10 Septembrie 2019
Mentionez Ca reusit sa o covinga pe battana sa mearga in tribunal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o întrebare și poate ma lămuriți și pe mine ... Marin74 Marin74 Bună ziua. Am o întrebare și poate ma lămuriți și pe mine în legătură cu o succesiune după socrul meu. (soacra mea fiind decedata și făcând si ... (vezi toată discuția)
Revocare contract intretinere dgeorgescu dgeorgescu Acum 10 ani parintii sotului au hotarat sa ne faca un contract de intretinere in schimbul cedarii locuintei in care locuiam toti cu obligatia de a ii intretine ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere kike kike Socrul meu s-a casatorit cu o alta femeie.A mostenit legal casa parinteasca prin tribunal dupa ce a despagubit-o pe sora lui(cu banii obtinuti la partaj)Pentru ... (vezi toată discuția)