avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neprezentare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentare divort

Am introdus actiune de divort si maine este prima infatisare, intre timp ne-am impacat. Nu ma pot prezenta maine in fata instantei, vreau sa trimit cerere de renuntare, o pot trimite prin posta? Este vreo probplema daca nu ma prezint?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:37, 10 Septembrie 2019
Buna seara,
Neprezentarea atrage respingerea cererii ca nesustinuta.
Acțiunea va fi respinsă ca nesustinuta datorita absenței reclamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat ... Angela Manu Angela Manu buna ziua la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat de avocat prin imputernicire avocatiala fara a se mai prezenta personal in instanta? Nu ... (vezi toată discuția)
Anulare/suspendare proces divort din culpa exclusiva camelia34 camelia34 Buna ziua sotul mi a intentat divort din culpa exclusiva si acum suntem la prima infatisare in instanta de fond. Am hotarat impreuna cu sotul sa ne impacam ... (vezi toată discuția)