avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stagiul de debutant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stagiul de debutant

Cât este perioada în care un salariat încadrat într-o instituție publică poate funcționa ca debutant ? După îndeplinirea termenului salariatul trebuie să susțină un examen sau este suficientă o decizie de promovare a ordonatorului de credite ? Vă mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 11 Septembrie 2019
Vorbim despre personal contractual sau functionar public ?
Personal contractual
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie de executie debutant dumi32 dumi32 Buna ziua, as dori sa va intreb, in cazul personalului contractual cu functie de executie debutant, dupa cat timp va da examenul de trecere in gradul urmator. ... (vezi toată discuția)
In ce conditii institutia poate cere ca salariatii unei institutii publice care sunt personal contractual sa devina functionari publici oanaportar oanaportar Buna ziua ! Lucrez intr-o institutie publica in care toti salariatii suntem personal contractual. Unii colegi considera ca ar trebui sa fie functionari ... (vezi toată discuția)
Promovarea prsonalului contractual piticul piticul Conform anexe-I - DIN LEGEA 330/2009 art 8 al. 2 -promovarea se poate face prin transformarea postului de catre o comisie numita prin decizia ordonatorului de ... (vezi toată discuția)