avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare

Bună ziua! Aș dori sa stiu dacă se numește tot delegare atunci când un angajat e trimis în fiecare săptămână câte 1-2 zile în alt loc să muncească , adica să fie mutat de exemplu de la un magazin la altul? Si așa se procedează tot timpul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 15 Septembrie 2019
Așadar, dacă sunt delegată in fiecare săptămână, trebuie să mi se aducă la cunoștința acest lucru de fiecare dată?Pot fi anunțată doar verbal ?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2019
Loredana080, utilizator
Legislatia nu dispune in acest sens ... practica uzitata este in sensul emiterii deciziei.
Bună ziua! Aș mai avea o intrebare legată de delegare: trebuie să ți se comunice de la bun început ,clar,care e perioada delegarii, iar aceasta e obligatoriu a fi respectată?
Intr-adevar, decizia de delegare trebuie sa cuprinda si perioada.

Delegarea este o măsură obligatorie pentru salariat, a cărei nerespectare poate atrage răspunderea disciplinară a acestuia, inclusiv desfacerea contractului de muncă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna externa Tzaghe Tzaghe As vrea sa știu va rog mult cât trebuie să primesc diurna pe zi de lucru daca sunt delegat pentru 2-3 săptămâni în afara țării mai exact Anglia (vezi toată discuția)
Cheltuieli delegare - deplasare Geo_2008 Geo_2008 Stimati colegi Am o soc comeciala cu ob de activ constructii cu sediul in Buzau si angajati din Buzau Ac societate are incheiate contracte cu beneficiari ... (vezi toată discuția)
Pot fi transferata fara sa semnez? creata3112 creata3112 Buna ziua Lucrez la o soc privata in comert, ca sef departament. Sunt unic intretinator de familie avand 2 copii minori de 11 si 9 ani. Acum 2 luni am ... (vezi toată discuția)