avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Condica de prezenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Condica de prezenta

Buna ziua, toata firma va pleca in concediu, 3 angajati, cand este in regula sa completam condica cu CO, inainte de concediu in avans , sau cand vin inapoi angajati. Mentionez ca nu este nimeni in perioada concediului care sa o completeze in ficare zi. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 11 Septembrie 2019
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna marin18 marin18 Buna ziua, La firma la care sunt angajat, s-a stabilit ca fiecare angajat sa-si ia concediul de odihna intr-o anume perioada. In perioada respectiva, eu vin ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu odihna daca in ultimele 3 luni am beneficiat de concediu medical raluky22 raluky22 Buna ziua, urmeaza sa intru in concediu de odihna. Stiu ca indemnizatia se plateste in functie de ultimele 3 luni dar eu in ultimele 3 luni am beneficita de o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna? ContSters412002 ContSters412002 Cine poate beneficia de aceasta indemnizatie? Angajatorul este obligat sa o acorde angajatului daca nu este specificat in contractul colectiv de ... (vezi toată discuția)