avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon familial

În cazul în care sunt singura intretinatoare a 7 minori și în condițiile în care nu pot avea un serviciu soțul care m-a părăsit pentru a-și întemeia o altă familie poate fi tras la răspundere pentru necontribuirea la creșterea minorilor? Cum și unde aș putea apela în condițiile în care eu nu îmi permit angajarea unui avocat și nici introducerea în instanță a cererii de divorț și nici a reglementări custodiei minorilor care se afla în grija mea exclusiva de aproximativ 2 ani de zile. Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:40, 11 Septembrie 2019
Formulati acțiune de divorț și solicitați obligația tatălui de va achita pensie de întreținere pentru minori în procent de jumatate din salariul său.
Contactați un avocat strict pentru redactarea acțiunii de divorț,costurile in acest caz fiind mici. Sau daca nu obțineți niciun venit, formulati cerere pentru obținerea unui avocat din oficiu, însă procedurile sunt mai greoaie.
Solicitați cu maximă celeritate să vă
plătească pensie de întreținere pentru cei 7 copiii, cu siguranță orice avocat cu un dram de umanitate vă va lua un onorariu foarte mic pentru redactarea acțiunii, din compasiune pt situația dvs!
Important este ca acțiunea să fie bine formulată, probele corect solicitate, apoi vă veți reprezenta singură sau se va judeca în lipsă!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Eladaela Eladaela In cazul in care copiii mei au 17,respectiv 14 ani,de catre cine trebuie formulata cererea ptr pensie de intretinere??(tatal lor nu mai locuieste cu noi,dar nu ... (vezi toată discuția)
Divort si custodia copilului IlieGeorgiana IlieGeorgiana Buna ziua, Sotul meu a parasit domiciliul in anul 2005 si a plecat in Italia. Din aceasta casatorie a rezultat o fetita, care acum are varsta de 11 ani, sotul ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu copil minor Doamna A. Doamna A. M am casatorit pe 14 septembrie.Pe 7 octombrie sotia mea a nascut si pe 18 octombrie a parasit domiciliul pe motiv ca nu se poate adapta.ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)