Cand am fost sa platesc taxa pentru casa...mi s-a atras atentia ca am o amenda de circulatie si ca nu vor sa imi ia banii pana nu platesc mai intai acea amenda
Acea amenda este din Ian 2019 , numele si adresa sunt corecte DAR nr de inamatriculare este total eronat. Tin sa precizez ca acasa sau oriunde altundeva NU am primit nicio instiintare privint aceasta amenda
Pe bulevardul unde se precieaza ca am fost amendat "pentru centura' nici nu am circulat in ultimii 4-5 ani de zile
Ce se poate face in acest caz?
Edit: Vreau sa mentionez ca si semnatura celui ce a fost amendat, este practic o linie
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2019 Srb, utilizator
Si atunci cum de mai spuneti ca nu v-am dat un sfat folositor, daca v-am zis sa vedeti ce e cu acel numar ? Cu atit mai mult, daca numerele au fost fost ridicate de pe masina inseamna ca sunteti indreptatit sa cereti informatii de la politie despre acel numar de inmatriculare, sa aflati cui apartine. Aveti si o dovada in plus in instanta ca nu sunteti autorul faptei. Dvs. aveti numerele pe masina.
Asta era de fapt sensul frazei: “Mai degrabă ar trebui sa aflați proprietarul acelei mașini. Poate ca numărul e chiar corect”.
In momentul in care aveti un alt posibil faptas in peisaj, puteti pune la indoiala veridicitatea acelui PV de contraventie, in fata instantei.