avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intretinere

Buna ziua!Asi vreau sa ma interesez ca un contract de intretinere cum este atacabil?Am facut un contract de intretinere cu o doamna batrinica ,care vrea sa fiu intretinatorul ei,dar ea are o sora ,dar nu vrea ca sora sa sa stie nimic despre contractul?
Mulțumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:05, 11 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice contract este atacabil cu mai multe sau mai puține șanse.Contractul perfect este doar un mit.In cazul dvs rezolutiunea contractului poate fi cerută doar de dna în cazul în care nu va îndepliniți obligatiile asumate prin contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de intretinere cu drept de uzufruct viager poate fi atacat? elyelena elyelena buna ziua.parintii mei mi-au facut contract de intretinere cu drept de uzufruct viager unei case si unui teren.in tot timpul cat au fost in viata mi-am ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat un contract de intretinere? nicoleta17 nicoleta17 Buna ziua.Noi suntem 4 frati.Mama,unic proprietar al unui apartament,a facut contract de intretinere mie si unei surori.Ceilalti doi frati pot anula actul in ... (vezi toată discuția)
Acte de intretinere cu clauza sdg73 sdg73 buna ziua, am 71 de ani si vreau sa-mi las casa si bunurile unei persoane care sa aibe grija de mine la nevoie. Mentionez ca nu am sot si nici copii. Am o ... (vezi toată discuția)