avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare auto

Doresc sa stiu daca dupa un an si jumatate de la reparatia masinii pe polita de asigurare casco sunt nevoita sa platesc reparatia masinii catre service, deoarece acum asiguratorul euroins nu mai vrea sa plateasca reparatia invocand un motiv care spun ei ar exista in asigurare - si bineinteles nimeni nu m-a informat ca ar exista. Si daca exista motivul si la data reparatiei de ce a fost dat acceptul ptr. reparatie? Cum tocmai dupa un an si jumatate isi aduc aminte ca nu trebuia sa accepte plata?Ma puteti sfatui cum sa procedej in situatia artata?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 23:35, 11 Septembrie 2019
Ar trebui consultate documentele de catre un avocat pentru a vedea motivul exact pentru care asiguratorul refuza sa plateasca.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie rca tszaki tszaki Buna ziua, Spre sfarsitul lunii decembrie 2009 am fost lovit de un asigurat RCA Euroins. In baza dosarului de dauna intocmit, am fost atunci la ... (vezi toată discuția)
Urgent -dauna de la accident auto andreya22 andreya22 buna ziua, problema e urmatoarea:am avut un accident de masina , din care a rezultat doar avarierea masinii mele mai mult ,fara raniti etc. eu eram in ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca refuz plata reparatie Paulist Paulist Buna ziua, am fost lovit in trafic de un asigurat euroins. Masina mea este in garantie asa ca am dus o la reparatie intr o reprezentanta dupa cea am primit o ... (vezi toată discuția)