avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA refuz plata reparatie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA refuz plata reparatie

Buna ziua, am fost lovit in trafic de un asigurat euroins. Masina mea este in garantie asa ca am dus o la reparatie intr o reprezentanta dupa cea am primit o constatare de la un centru de daune, care a fost facuta aiurea,doar la suprafata. La service au facut o reconstatare plus deviz reparatie pe care euroins refuza sa o plateasca. Vreo 30% imi ofera in regie proprie. Eu zic ca nu se justifica reparatiile ceea ce este absurd se vede clar care sunt elementele avariate. Am cerut poze aditionale de la service pentru a face un proces verbal aditional,asa mi s-a zis de la euroins. Mi se pare ca ei oricum vor sa refuze reparatia. Unde ii pot reclama? Ajunge reclamatia sau trebuie sa caut un avocat sa ii dau in judecata?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2021
Paulist, utilizator
Bună ziua,

Din păcate, oricâte planșe foto noi și înscrisuri justificative ați depune, Euroins nu va plăti în integralitate, mai ales dat fiind faptul că mașina este în garanție și piesele sunt de origine.
Vă sfătuiesc să vă angajați un avocat, să efectuați demersurile corecte și în timp util, Chiar dacă va trebui să achitați un onorariu, vă veți recupera aceste cheltuieli și totul se va termina mai repede.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire deviz rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Situatia este in felul urmator: am de reparat avariile spate ale masinii, pe asigurarea celui care m-a lovit (Euroins). Mi-am ales singur ... (vezi toată discuția)
Probleme grave la dosar de dauna totala pe casco georgefrangulea georgefrangulea In septembrie 2009 pe data de 6, am fost lovit de o masina de gunoi de 14tone . Pe 7/09/03 ma duc cu actele la alliantz, imi deschid baieti dosar de dauna ... (vezi toată discuția)
Care sunt metodele prin care se poate contesta evaluarea făcută de asigurător unei mașini avariate? Cristi2lawyer Cristi2lawyer Buna seara, In urma unui accident cauzat de alt participant la trafic am dus masina intr-un service pentru reconstatare. Constatarea a fost facuta la ... (vezi toată discuția)