avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Service-ul auto efectueze reparația fără un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Service-ul auto efectueze reparația fără un contract încheiat și facă acordul meu

Buna ziua, am avut un accident auto, eu fiind partea pagubita, am dus masina cu platforma la un service auto, unde a fost deschis dosarul de dauna și s.au efectuat poze și constatare. La câteva zile 4 zile de la încărcarea documentelor pe site.ul asiguratorului, Euroins am primit un proces verbal de constatare cu număr de dosar dauna. La o săptămână service.ul a făcut o reconstatare a avariei urmata de o vizita a unui inspector de dauna de la Euroins. Acesta a însemnat cu pixul piesele care se accepta pentru înlocuirea și care pentru reparatie, vopsire etc. Între timp service.ul auto a început reparația autovehiculului. Nu a fost încheiat nici un acord de reparație, un contract între mine și service, nu mi.a fost prezentat nici un deviz de reparație și un cost estimativ a lucrării. Am mers la asigurator și am aflat ca masina a fost declarata dauna total și urmează sa primesc o oferta de despagubire. Întrebarea este de ce service.ul a început reparația fără acordul meu sau autorizare de întrare în reparatie a asiguratorului. Am anunțat service.ul dar nu ia interesat și continua reparația. Unde se poate face plângere împotriva service.ul și ce ma sfătuiți sa fac în continuare. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: TudorDumitru , utilizator 19:41, 29 Iulie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire deviz rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Situatia este in felul urmator: am de reparat avariile spate ale masinii, pe asigurarea celui care m-a lovit (Euroins). Mi-am ales singur ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime! buna ziua! as avea rugămintea de a ma ajuta în privința unei ... craiova3 craiova3 Buna ziua! As avea rugămintea de a ma ajuta în privința unei întâmplări nefericite de care am avut parte în seara zilei de marți, 31.08.2021, ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca refuz plata reparatie Paulist Paulist Buna ziua, am fost lovit in trafic de un asigurat euroins. Masina mea este in garantie asa ca am dus o la reparatie intr o reprezentanta dupa cea am primit o ... (vezi toată discuția)