avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În caz de distrugere și furt în desfășurare se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În caz de distrugere și furt în desfășurare se poate apela 112? Noi am făcut acest lucru dar nu s-a întâmplat nimic, ba chiar am fost avertizați că vom fi amendați

In conditiile unei distrugeri si ale unui furt in curs se poate apela 112? Noi am facut acest lucru, cand vecinii nostri distrugeau si furau elemente din gardul pe care noi l-am construit acum 13 ani in urma unei sentinte cu executare. Agentii care au venit nu i-a oprit in nici un fel, nu s-a semnat niciun proces verbal, mai mult, ne-au avertizat ca ne dau amenda, noua celor pagubiti. Faptul ca ginerele vecinilor care distrug gardul lucreaza in politie (asa au spus ei - afirmand ca nu le va face nimeni nimic) ar putea influenta ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gaby_2006ro , utilizator 11:10, 25 Septembrie 2019
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adica furau cand au venit ei, cei de la politie si nici nu i-au luat la intrebari ?
Cand au venit si s-au prezentat, ati retinut numele lor ?
Faceti plangere oricum la politie pt distrugere si furt si faceti si celor ce au venit ca politisti la dvs plangere la parchet.
Incercati sa detaliati, pe scurt, la ce v-ati referit facand vorbire despre "... in urma unei sentinte cu executare".

Sentinta era definitiva ???

In ceea ce priveste "... gardul pe care noi l-am construit acum 13 ani ...", ulterior construirii acestuia, in timp, au existat altercatii/amenintari/reclamatii/procese conexe cu aceasta constructie ???

In cazul in care este posibil, mentionati toate aspectele ce privesc aceasta speta.

Mult succes !!!
Da. Sentința era definitiva si executată. Timp de 11 ani nimeni nu a reclamat nimic. Greșeala pe care cred ca am facut-o , este aceea ca acum 7-8 ani le-am permis vecinilor care acum ne distrug gardul de graniță, sa zideasca in centura gardului lor de la drum tarusul. Noi am păstrat poze cu tarusul, dar sunt oare valabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gardul vecinului e pe proprietatea mea georgeandrei georgeandrei Dupa 12 ani de procese, recent am castigat definitiv granituirea dintre proprietatea mea si a vecinului. Hotararea s-a pus in executare, executorul marcand ... (vezi toată discuția)
Incalcare de proprietate,distrugere si plac cadastral ce nu poate fi efectuat... litan litan Buna seara. Vecinul mamei mele i.a incalcat proprietatea taindu.i copacii din gradina si desfacandu.i gardul construit cu mai bine de 15 ani in urma,pe motiv ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie ion04 ion04 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate da autorizatie de construire pentru demolarea unui gard despartitor si construirea altuia de catre vecinul meu ... (vezi toată discuția)