avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Bună ziua!
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Bună ziua!

Locuiesc la casa și lângă mine se construiește o casa de 2 ani. De o săptămână vecina și-a adus un pui de lup(5 luni) care sta închis singur și urla zi și noapte. Ce pot sa fac? Este o lege care sa ma ajute pe mine ca cetățean sa pot sa stau în casa mea, sa ma pot odihni?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 11:37, 13 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteți sesiza atât poliția și chiar o asociație de protecție aa nimalelor.

Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:

Da, puteți sesiza atât poliția și chiar o asociație de protecție a animalelor.

Mulțumesc!!Aici, în Bârlad, domnește legea relațiilor, pilelor. Politia nu face nimic.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2019
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Poate fi așa cum spuneți, însă trebuie insistat ca ei să-și facă treaba. Chestiunea cu pilele și relațiile ar trebui ca noi, toți, să o demontăm. Știu că despre cum am putea să o facem există multe întrebări , însă se vor găsi și răspunsurile, dacă îi vom obliga să își respecte îndatoririle de serviciu. Mai vorbiți și cu vecina între timp și puneț-i în vedere că sunteți deranjat și că veți sesiza organele abilitate, dacă nu ia măsurile ce se impun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomote puternice intr-un apartament Elenapusa Elenapusa Cum se poate rezolva o situate ca aceasta: locuim intr-un bloc de 3 ani. De 3 ani vecina noastra cucare ne invecinam (perete in perete), seara de seara si ... (vezi toată discuția)
Vecin necooperant tine în casa câine de talie mare ce latră și urla întreaga noapte iulysha iulysha Bună ziua. Părinții mei se confrunta cu o situație destul de neplăcută și nu știu cum se poate soluționa. Vecinul ce locuieste în apartamentul ... (vezi toată discuția)
Muzica și gălăgie în miezul nopții aselajusto aselajusto Bună ziua în satul Babta unde locuiește mama mea la 2 casa distanță se afla un magazin problema mea este ca : este deschis după ora 22,pun muzica la ... (vezi toată discuția)