avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie contract determinat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie contract determinat

Buna ziua,
Ma aflu de 1 luna la serviciu cu stimulent insertie (am revenit din CIC). Daca trec de la o companie unde am contract nedeterminat, la alta unde am contract determinat, mai sunt protejata de o eventuala concediere pana copilul implineste 3 ani? Sa presupunem ca ultima zi la fostul job, e prima la noul job, deci stimulentul va ramane activ. Dar nu imi e clar daca nu cumva dupa 6 luni, cand se termina contractul, noul angajator ma poate da afara asa..pur si simplu. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 12 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti protejata numai impotriva concedierii nu si a altor situatii de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in perioada de proba dar pe durata stimulentului adamar adamar buna ziua, ma aflu in stimulet de insertie , fata face 3 ani pe 3 iunie 2018. pana in data de 27 decembrie am lucrat la o firma multinationala, iar din 12 ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata dupa intoarcerea din cic Cristina0Fl Cristina0Fl Sunt in concediu pentru cresterea copilului si urmeaza sa ma intorc la munca in luna mai, cu 60 de zile inainte ca baietelul meu sa implineasca varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Acte stimulent de insertie tdiana21 tdiana21 Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie : am fost in CIC pana in data de 25.02.2018. In data de 26.02.2018 am facut cerere de revenire din CIC si de ... (vezi toată discuția)