avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

Buna ziua,am o nelamurire,rog pe cineva priceput sa ma ajute.
Lucrez de 6 ani la o firma,in toata aceasta perioada am tot semnat acte aditionale de mariri salariale si functii.
Zilele trecute am fost la fortele de munca si acolo figurez ca angajat,dar cu salariul minim pe economie; acuma nu stiu,ma afecteaza pe viitor? Se poate face ceva in privinta asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 12 Septembrie 2019
Aveti copii de pe actele semnate ?
Da,o parte din ele
Atunci solicitati, in scris, angajatorului sa va elibereze un extras REVISAL sau un raport per salariat ...dupa care verificati cu datele stiute de dvs.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
In regula,multumesc.
Dar ma afecteaza cu ceva daca nu coincid datele de la ajofm cu cele din contractu fe munca?
Va poate afecta doar la stabilirea cunatumului indemnizatiei de somaj ... daca aveti un salariu mai mare decat cel raportat in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot inceta un cim radiat sa apara incetat si in sistem? Aniia Aniia Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate. Am avut o ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sau raportul revisal ? ce conteaza pt stabilirea cotizatiei la pensie ? mariustrandafirescu mariustrandafirescu Buna ziua, As dori sa stiu procedura de urmat in situatia mea si anume: In 19.04.2013 m-am angajat la o firma cu sediul in Bucuresti dar activitatea ... (vezi toată discuția)
Cim fals sau cum poate fi interpretat Petru52 Petru52 Buna ziua, Va retin atentia relatand pe scurt un “caz”… Angajata la o firma, se inmaneaza CIM perioada determinata ( 15.05.13- 15.08.13),program 8 ... (vezi toată discuția)