avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract arenda

Daca proprietarul unui teren este decedat iar arendasul incheie un contract de arenda cu mostenitorul defunctului fara ca acesta sa aiba succesiunea facuta se poate cere reziliere contractului pentru acest lucru?
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2019
georgedumitru85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:37, 12 Septembrie 2019
Buna seara,
Se poate cere rezilierea contractului pentru orice motiv cu respectarea prevederilor legale privind dreptul arendasului la ridicarea recoltei si a arendatorului sa-si primeasca costul arendei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate contract de arenda andreea27 andreea27 Buna ziua , Mama mea a incheiat pe numele ei un contract de arenda teren agricol, Terenul agricol este de fapt al bunicului meu care este decedat, mama fiind ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda mincinosul mincinosul Bună ziua, părintii mei au teren dat in arenda la S.c. Comcereal Vaslui (porumboiu adrian). Anul trecut au primit arenda cuvenită. intre timp au facut 2 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)