avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apometre wireless
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apometre wireless

Buna seara,asociatia a contractat o firma pentru montaj si s a executat lucrarea.Intrebarea mea este: are firma obligatia ca in fiecare luna sa trimita pentru fiecare apartament in parte citirea pe care o fac luna de luna? Sau primim o foaia cu ce se citeste doar la cerere?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 16:09, 16 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate cele spuse mai sus se fac sau nu in functie de ce scrie in contract.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Firma trimite administratorului citirea,pe mail Acesta trebuie sa redirectioneze mail-ul la toti proprietarii, avand grija sa nu se vada adresele de mail.
Firma nu face asta, desi scrie in contract?
fiind citiri de la distanta acestea se fac fara dificultati. In fiecare luna se trimite indexul nou si, fireste, factura aferenta acestui serviciu.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am și eu o intrebare.acum aproape 2 ani au fost schimbate ... Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum aproape 2 ani au fost schimbate contoarele de apa rece și calda. cu unele inteligente.Contractul sa făcut între ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani nu locuieste ... alina_florea@yahoo.com alina_florea@yahoo.com Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani nu locuieste NIMENI in apartament, asociatia este instiintata de acest aspect. De asemenea am ... (vezi toată discuția)
Repartitoare radio Dabal Dabal Buna ziua, Zilele trecute a venit mama suparata foc pe administratorul blocului si pe radet ca mai nou ne obliga sa ne schimbam vechile repartitoare cu ... (vezi toată discuția)