avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Interdictie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Interdictie

Sunt cetatean roman casatorita cu cetatean irakian. Casatoria a avut loc in Irak. Sotul meu a fost in Romania (intrand ilegal in tara) unde a solicitat azil, dar dupa multe procese si demersuri facute in Romania ,am pierdut toate cauzele, acesta a fost expulzat inapoi in tara sa de origine, cu interdictie pe 5 ani, dar nu a primit nici un document precum ca are interdictie. M-am deplasat eu in Irak pentru a ne casatorii. Am revenit in tara ptr transcrierea certificatului de casatorie, iar acum am depus documente la inspectoratul de imigrari ptr.reintregirea familiei ,ptr ridicarea interdictiei.Rog sa mi spuneti ce sanse am sa i se ridice interdictia?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:41, 16 Septembrie 2019
Nu stiu, asta este o problema pentru un avocat bun, specializat in imigrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean strain non ue cristinamaria1986 cristinamaria1986 Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean irakian care locuieste in Norvegia de 2 ani. A avut cerere pentru azil politic in Norvegia dar ia fost respinsa pe ... (vezi toată discuția)
Viza in calea iubirii Krishnaind Krishnaind Am un iubit indian de 3 ani, ne-am cunoscut la munca intr-o tara straina, el a trebuit sa plece in India pentru probleme familiale, dupa 2 ani a reusit sa vina ... (vezi toată discuția)
Viza expirata cetatean american IrinaTracy IrinaTracy Buna ziua, Sotul meu este American, ne-am casatorit saptamana trecuta. In momentul casatoriei avea viza expirata de un an (depasise termenul legal de 90 de ... (vezi toată discuția)