avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună ziua! As dori să vă întreb ceva.

În urma unei succesiuni, unul dintre succesori, care nu are intabulata proprietatea, poate prin act notarial dona partea sa celuilalt succesor ?

Mulțumesc din suflet pentru un eventual răspuns!
Cel mai recent răspuns: Eleonora70 , utilizator 14:55, 13 Septembrie 2019
Buna ziua,
NU, pana nu intabuleaza dreptul de proprietate nu poate intocmi acte legale de instrainare
Vă rog, dacă vă permite timpul, răspundeți-mi la încă o întrebare

Dacă am poprire pe conturi și doresc să intabulez un imobil, pe acesta mi se va pune automat secrestru ?

Mulțumesc!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
NU, pana nu intabuleaza dreptul de proprietate nu poate intocmi acte legale de instrainare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate la banca stancu_sergiu stancu_sergiu in 2008 am facut impreuna cu sotia un credit de nevoi personale la banca pe care l-am platit cam un an, si am renuntat deoarece ca tot s-a marit rata si nu am ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala renuntare succesiune vs. refuz in proces partaj catinf catinf Buna ziua. Defunctul are trei mostenitori (sot si doi fii), nu are masa succesorala (toate bunurile au fost instrainate anterior decesului), dar are o creanta ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune codrina.ama codrina.ama Buna ziua, va rog sa ma indrumati pentru a realiza urmatoarele : urmare decesului unei rude, conform legii, detin calitatea de mostenitor alaturi de alti ... (vezi toată discuția)