Buna ziua, am contestat o amenda data de politie pe care am castigat-o in prima instanta, politia facand apel. Solutia pe scurt in urma apelului este urmatoarea: "Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa, în sensul că menţine procesul - verbal de contravenţie şi constată prescrisă executarea sancţiunii contravenţionale. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Definitivă."
Solutia este data in 2016. Eu am inteles la acea data ca nu trebuie sa mai platesc amenda. Acum primaria spune ca trebuie sa platesc amenda... Ca ei inteleg altceva din "constata prescrisă executarea sancţiunii contravenţionale".
Ma puteti ajuta cu interpretarea acestei solutii? Multumesc.
Ar trebui sa consultati un jurist care sa studieze hotararea judecatoreasca in ansamblu. Solutia pare contradictorie intrucat pe de o parte menţine procesul - verbal de contravenţie iar pe de alta parte constată prescrisă executarea sancţiunii contravenţionale.
P-v contraventie
rila13
O masina apartinand societatii noastre, a fost oprita in trafic, a fost verificata si rasverificata, soferul nu a fost \"cooperant\" si, drept urmare, s-a ... (vezi toată discuția)